Home SPORTS NEWS Ο Γκριεζμάν “σκότωσε” την πρώην

Ο Γκριεζμάν “σκότωσε” την πρώην

griezmann-atletico


Ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώην “σπίτι” του, την έδρα της Ρεάλ Σοθιεδάδ, που “βυθίστηκε” ακόμη περισσότερο.

Το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο και ο παίκτης που έμελε να βάλει ακόμα ένα “καρφί” στον τάφο της Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν ο προ δύο ετών ηγέτης της, Αντουάν Γκριεζμάν. Το γκολ του Γάλλου επιθετικού οδήγησε στη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 στο “Ανοέτα”, που φέρνει τους “ροχιμπλάνκος” στους δύο βαθμούς από το γκρουπ κορυφής και διατηρεί αναλλοίωτες τις ελπίδες τίτλου. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό, με την πρώτη ασίστ του Κόκε στον Γκριεζμάν από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο διεθνής φορ. Τα αμυντικά κενά των Βάσκων ήταν μεγάλα και η ταχύτητα των φιλοξενουμένων τα εκμεταλλεύτηκε.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο πίεζαν οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόις, ώστε να αποφύγουν την τέταρτη εντός έδρας ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος από τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Ο Σκοτσέζος τεχνικός, όμως, καθυστέρησε χαρακτηριστικά να κάνεις τις αλλαγές του, προκαλώντας νέες αποδοκιμασίες από τις εξέδρες, μετά από αυτές της ανάπαυλας. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μία αναμπουμπούλα στην περιοχή της Ατλέτικο, ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο έφυγε στην κόντρα, σκόραρε και προκάλεσε… έκρηξη στις τάξεις των Βάσκων. Ο Ζονατάς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία και το παιχνίδι έληξε με μεγάλη ένταση.

Πηγή: Contra.gr