Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα

koutsokou-kop


ΚΟΠ και Αστυνομία Κύπρου εκτίθονταν περισσότερο στα μάτια των αγνών φιλάθλων με την προσπάθεια τους να πείσουν την κοινή γνώμη πως το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι καθαρό.

Όλα καλά και άγια μας ανακοινώνουν σήμερα ταυτόχρονα Αστυνομία και ΚΟΠ. Από την μια η περίπτωση με τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της ομοσπονδίας πριν 10 μήνες και από την άλλη οι κόκκινοι και κίτρινοι φάκελοι που παρέλασαν τα τελευταία χρόνια. Τίποτα. Κανένας λόγος ανησυχίας μας διαβεβαιώνουν. Κανένα στοιχείο που να ενοχοποιεί τον οποιονδήποτε δηλώνει η αστυνομία μας.

Από την άλλη καμαρώνουν μέσω ανακοίνωσης τους οι λειτουργοί της ΚΟΠ για το πόρισμα των εξετάσεων και τοποθετούνται με «υφάκι» καθώς ως γνωστόν «Απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του».

Η τραγικότητα των πιο πάνω σκιαγραφείται με την επιστολή της Αστυνομίας προς την ΚΟΠ που περιέχει την πιο κάτω φράση:

«… να ενημερωθεί η ΚΟΠ όπως προτού προωθεί στην Αστυνομία καταγγελία για προσυνεννοημένο αγώνα προχωρεί σε προκαταρκτικό έλεγχο των στοιχείων που λαμβάνει».

Με απλά λόγια πως εμείς το αντιλαμβανόμαστε «μην μας τα πρήζετε» λέει η αστυνομία. «Είστε καθαροί, συνεχίστε την βασιλεία σας».