Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Match Report: Πρόκριση χωρίς μπάλα

Match Report: Πρόκριση χωρίς μπάλα

Χωρίς να φορτσάρει σε κανένα σημείο του αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας την ΠΑΕΕΚ με…Η ομάδα μας δεν άναψε ποτέ τις μηχανές της, ενώ παίκτες που είχαν την ευκαιρία σήμερα να δείξουν πράγματα, δεν το έπραξαν.


Α’ ημίχρονο

Όπως αναμενόταν με πολλές αλλαγές και επιθετικά ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 4′ ήρθε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το Σκέμπρι να κάνει κεφαλιά άουτ, μετά από σέντρα του Καμπράλ. Μετά από αυτή τη φάση και για ένα δεκάλεπτο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έριξε κάπως το ρυθμό. Χωρίς πολλά πολλά πάντως στο 17′ άνοιξε το σκορ. Ο Ράμος έκανε σέντρα, ο Σέρινταν κεφαλιά στο “Γ” και 1-0. Δυο λεπτά μετά, ο Κίλιαν έχασε σπουδαία θα ευκαιρία να κάνει 2 τα γκολ του. Μετά από γύρισμα του Μπεμπέ, μόνος στο μικρό κουτί, έστειλε τη μπάλα άουτ. Η πρώτη φάση για την ΠΑΕΕΚ ήρθε στο 26′. Ο Παναγιώτο εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Μπρναέσκου απέκρουσε υπέροχα. Ένα λεπτό μετά, ο Ρουμάνος πορτιέρο απέκρουσε και σουτ του Ανγκομά. Στο 36′ μια κεφαλιά του Σκέμπρι πέρασε άουτ. Στο φινάλε η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε 3 μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει 2 τα γκολ της. Στο 40′ ο Σκέμπρι είχε δοκάρι με κεφαλιά ενώ στην επόμενη φάση, ανακόπηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ ενώ ήταν τετ α τετ. Στο 43′ ο Καντούτσης με κοντινή κεφαλιά έστειλε  τη μπάλα άουτ.

Β΄ημίχρονο

Με διεκδίκηση πέναλτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Εζέ στο 47′ μπήκε στη περιοχή και φάνηκε να ανατρέπεται, ο ρεφ έδειξε να συνεχιστεί. Για 20 λεπτά το ματς έγινε κακό και έμοιαζε πραγματική αγγαρεία, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν καθόλου φάσεις. Στο 68′ ο Μπεμπέ προσπάθησε με τεχνικό σουτ να διπλασιάσει τα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη απόκρουση. Δυο λεπτά μετά ήταν σειρά του Εζέ να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ο Νιγηριανός μπήκε υπέροχα στη περιοχή, όμως τα χάλασε στο τελείωμα αφού πλάσαρε άουτ. Στην τελευταία φάση του 90λέπτου ο Κιρμ υποδέχθηκε πάσα του Γκουλόν και πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το 2-0.

Συμπερασματικά

ΟΚ η πρόκριση ήταν το ζητούμενο και τη πήρε και η αλήθεια είναι πως το ματς δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής. Κόντρα σε ένα τόσο αδύναμο αντίπαλο όμως, περιμέναμε λίγη παραπάνω διάθεση. Ειδικά από παίκτες που είχαν σήμερα την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν παραπάνω λεπτά. Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην επόμενη φάση.