Home TOP NEWS Άλλη ταχύτητα, άλλη διάθεση

Άλλη ταχύτητα, άλλη διάθεση

kyp1-omonoia-paeek (25)


Τα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές μας χθες κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, δεν ήταν πολλά, λόγω κυρίως του μεγέθους του αντιπάλου. Ως εκ τούτου, αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία το πόσο καλός είναι ο αντίπαλος, οι ποδοσφαιριστές δεν έβγαλαν τη διάθεση που ανέμενε ο κόσμος. Δεν ανησυχήσαμε, ούτε όμως ευχαριστηθήκαμε γκολ που θέλαμε.

Την Κυριακή, ο πήχης ανεβαίνει σημαντικά, το ίδιο ελπίζουμε και η διάθεση. Η ΑΕΚ δεν αστειεύεται και το έχει αποδείξει με την σταθερή πορεία της την τελευταία διετία. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μας περνάει τέσσερις βαθμούς και φιλοδοξεί να μας κερδίσει έτσι ώστε να παραμείνει κοντρά στη πρώτη θέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα από ότι σε οποιοδήποτε ματς ως τώρα και πρέπει να αποδείξει πως είναι έτοιμη να ξεφύγει από τη κατάσταση που η ίδια έβαλε τον εαυτό της.

Τα ντέρμπι τα κερδίζει εκείνος που τα θέλει περισσότερο. Εκείνος που τρέχει το έξτρα μίλι, αυτός που δεν φοβάται να βάλει το πόδι στη φωτιά, αυτός που έχει διάθεση και ζωηράδα σε όλο το ενενηντάλεπτο. Κόντρα στην ΠΑΕΕΚ οι παίκτες μας ένιωθαν πως δεν υπάρχει ανάγκη να κάνουν τα πιο πάνω. Κόντρα στην ΑΕΚ, επιβάλλεται να παραθέσουν όλα αυτά τα στοιχεία.