Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα

Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα

futsal-ag3-omonoia-ethnikos (8)


Δίκαιο αποτέλεσμα θα χαρακτηρίζαμε την ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ Εθνικού Λατσιών και ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρότι οι Λατσιώτες ισοφάρισαν μόλις 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς, η γενική εικόνα του παιχνιδιού αυτή την αίσθηση μας άφησε. Έφτιαξαν και οι δυο ομάδες φάσεις, η κάθε μια βασισμένη στη δική της τακτική. Κι αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σκότωσε το παιχνίδι όταν μπορούσε, ο Εθνικός πήρε το βαθμό.

Ο Εθνικός διαθέτει καλή ομάδα, αποτελούμενη από έμπειρους παίκτες και θα κάνει τη ζωή δύσκολη σε όλους τους θεωρητικά “μεγάλους”. Θεωρούμε όμως πως πρώτιστα ευθύνη για την ισοπαλία έχει η δική μας ομάδα. Δεν βρήκε ρυθμό παρά μόνο σε κάποια διαστήματα, εκνευρίστηκε αρκετές φορές, έχασε τη συγκέντρωση της. Ακόμα και όταν μπήκε μπροστά στο σκορ με 1-2, είχε ευκαιρίες εύκολες για τη κλάση των παικτών της να βάλει το ματς για ύπνο αλλά τις σπατάλησε και το πλήρωση.

Όπως και να έχει το πρωτάθλημα είναι μακρύ και το χθεσινό χαστούκι πρέπει να μας ξυπνήσει. Ο Κούλλης Μαυρουδής δήλωσε πρόσφατα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πρωταθλήτρια και το πιστεύουμε ακράδαντα. Αρκεί να μην επαναληφθούν τόσο νωθρές εμφανίσεις.