Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πάρτι στο Θεμιστόκλειο με απίστευτο comeback!

Πάρτι στο Θεμιστόκλειο με απίστευτο comeback!

Volley-anorthosi (17)


Της έκλεισε το σπίτι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δραπέτευσε από το Θεμιστόκλειο με το “τρίποντο” καθώς επικράτησε της Ανόρθωσης σε 1-3 σετ, σε ένα δραματικό παιχνίδι με την ομάδα μας να κάνει ένα τρομερό comeback.

Οι πράσινοι είχαν χάσει το πρώτο σετ 25-21. Καθοριστικό σημείο στο σετ ήταν η άνοδος της απόδοσης της Ανόρθωσης όταν μπήκαν μπροστά για πρώτη φορά στο 20-19.

Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικά απίστευτο. Η Ανόρθωση με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 1-0, κατάφερε να προηγηθεί με 19-11. Ο Σάββας στο τάιμ άουτ έδωσε νέες οδηγίες και είχαμε μία εξαιρετική επιστροφή από τους πράσινους με σερί 9 πόντων που οδήγησαν το σκορ στο 19-20. Τελικά το κατέκτησαν με 27-25 και πήραν ώθηση για τη συνέχεια.

Στο τρίτο σετ οι πράσινοι έφθασαν στα μέσα του με μία ασφάλεια 7 πόντων και τελικά κατάφεραν να κάνουν την… ανατροπή σε 1-2 σετ κατακτώντας το με 20-25.

Το τελευταίο σετ η ομάδα μας μπήκε από νωρίς μπροστά, φτάνοντας στο πρώτο τάιμ άουτ με σκορ 2-8. Στα μέσα του σετ ο Σάββας ζήτησε συγκέντρωση και οι παίκτες του κατάφεραν να κάνουν το 10-19. Όλα είχαν πάρει το δρόμο τους και η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε μία μεγάλη νίκη με το τελικό σετ να κλείνει στο 17-25.

Οι πράσινοι βρίσκονται στην κορυφή με 9 πόντους, όσους και ο Παφιακός.