Home TOP NEWS Καϊάφας: “Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων”

Καϊάφας: “Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων”

ag9-aek-omonoia-b (12)


Παρότι η ομάδα του δέχθηκε μία νέα ήττα και βρίσκεται στο -10 από την κορυφή από την 9η αγωνιστική, ο Κώστας Καϊάφας πιστεύει πως μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Καϊάφας: «Ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ αλλά δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Η ΑΕΚ μπήκε πιο ορεξάτα στο παιχνίδι, διεκδίκησε γκολ από την αρχή εμείς στα πρώτα 20 λεπτά εν είμαστε στο γήπεδο. Μετά το 20λεπτο βρήκαμε τα πατήματα μας. Το δεύτερο ημίχρονο πιστεύαμε πως θα είμαστε καλύτεροι αλλά ήρθε ένα γκολ από λάθος και το χειρότερο είναι το πως δεν αντιδράσαμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα για τους στόχους μας ξέρουμε πως απογοητεύσαμε το κόσμο αλλά νομίζω πως έχουμε τις δυνάμεις να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος».

Κρίστιανσεν: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πήραμε τους 3 βαθμούς και είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε πειστεί για το τι μπορούμε να κάνουμε, κυριαρχήσαμε, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Από ένα λάθος μείναμε πίσω στο σκορ, δώσαμε ευκαιρία να μας κάνουν φάσεις στο τρανσίσιον. Μετά που είδαμε πως έκαναν αλλαγή, είχαν παραπάνω κατοχή, έβρισκαν πιο εύκολες πάσες και ήταν δύσκολο για μας να βρούμε χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια σημαντική αλλαγή για να ελέγξουμε το κέντρο και πετύχαμε το 2-1. Δείξαμε νοοτροπία νικητή και είναι σημαντικό για μας που κερδίσαμε το ματς».