Home TOP NEWS Έχετε και εσείς ευθύνες

Έχετε και εσείς ευθύνες

ag9-aek-omonoia-a (47)


Αν θα ιεραρχούσαμε τις ευθύνες για την εικόνα που εκπέμπει η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρώτα θα βάζαμε διοίκηση και τεχνική ηγεσία και μετά τους ποδοσφαιριστές. Έχουν και οι τελευταίοι ευθύνες όμως. Και δεν αναφερόμαστε τόσο στα ατομικά λάθη που έκαναν συγκεκριμένοι, όσο για την αδυναμία να καταλάβουν ορισμένοι τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Όταν είμαστε εδώ και μήνες σαν φάντασμα, όταν χάνουμε τον ένα βαθμό μετά τον άλλο και οι παίκτες μας εξακολουθούν να κυκλοφορούν μέχρι αργά και να ποστάρουν συνεχώς εικόνες διασκέδασης, ναι μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. Ίσως να μην τους εξήγησαν, ίσως να μην τους έδωσαν να καταλάβουν ότι η 6η θέση δεν τιμάει κανένα. Αυτή η αδιαφορία βγαίνει σε κάποιο βαθμό και στο γήπεδο και θα τονίσουμε ξανά πως δεν μιλάμε για όλους.

Υπεράνω κριτικής δεν είναι κανείς. Ο κόσμος έχει στηρίξει διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές και δεν παίρνει τίποτα ως αντάλλαγμα. Έχουν υποχρεώσεις πέραν από δικαιώματα οι παίκτες και καλά κάνουν να το αντιληφθούν. Η στήριξη του κόσμου δεν είναι λευκή επιταγή ούτε πρέπει να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία.