Home TOP NEWS Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος

Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος

ag9-aek-omonoia-a (120)


Δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή βρίσκεται πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ, μόλις στην 9η αγωνιστική και άλλη μια σεζόν φαίνεται να λαμβάνει πρόωρα τέλος.

Του Κώστα Καλλή, sentragoal.philenews.com

 

Το πιο ανησυχητικό για την ομάδα της Λευκωσίας δεν είναι οι βαθμοί που τη χωρίζουν από την πρώτη θέση, αλλά το γεγονός ότι δεν δείχνει να έχει προοπτική να αντιδράσει και να πετύχει κάτι καλό στην τρέχουσα σεζόν.

Απέναντι στην ΑΕΚ, σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι για την μετέπειτα πορεία της ομάδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρόσθεσε άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση και δέχθηκε φυσιολογικά τη δεύτερη φετινή της ήττα. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο είναι η αποκαρδιωτική παρουσία ιδιαίτερα μετά το 1-2.

Οι πράσινοι δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο, οι ποδοσφαιριστές έδειχναν να περιμένουν την ώρα που θα σφυρίσει για τελευταία φορά ο διαιτητής και να πάνε στα αποδυτήρια. Είχαν μισή ώρα μπροστά τους για να διεκδικήσουν έστω και την ισοπαλία, όμως ούτε που απείλησαν την αντίπαλη εστία.

Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος, ήταν η χθεσινή εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κόσμος έφθασε στα όριά του, καταλογίζοντας ευθύνες κατά πάντων. Ποδοσφαιριστές άψυχοι, χωρίς πάθος και με πολλά λάθη.

Τεχνική ηγεσία που δείχνει να μην είναι σε θέση να οδηγήσει το μεγάλο καράβι που λέγεται «ΟΜΟΝΟΙΑ» και τη διοίκηση να παρακολουθεί αδρανής. Όλα αυτά είναι συμπεράσματα των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αναμένουν επιτέλους ένα ταρακούνημα, ένα ηλεκτροσόκ. Υποστηρίζουν ότι αυτό θα έπρεπε να γίνει από καιρό.

Ο προπονητής δεν δείχνει διάθεση να αναλάβει την ευθύνη της κάκιστης πορείας, παρά μόνο είπε μετά τα ματς με την ΑΕΚ: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μαζί με τα παιδιά και πιστεύω έχουμε τις δυνάμεις να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Ακόμη, όλο και αυξάνονται οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που στρέφουν, πλέον, όλο και πιο πολύ τα πυρά κατά της διοίκησης, αφού όταν θα έπρεπε να πάρει αποφάσεις για να αντιστρέψει την κατάσταση, δίστασε.

Το αύριο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντάζει δυσοίωνο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα οδηγηθεί η ομάδα. Με τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά και απειθαρχία όπως αυτήν απέναντι στην ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει προοπτική.

Θα πρέπει να γίνουν πολλά για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που να επιτρέψουν στην ομάδα της Λευκωσίας να σώσει ότι σώζεται. Αυτό θα έπρεπε να γίνει ήδη, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.