Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σοφοκλής: “Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες που κατάθεσαν ψυχή”

Σοφοκλής: “Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες που κατάθεσαν ψυχή”

sak_7262


Μεγάλης αξίας νίκη πήρε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σοφοκλής Σοφοκλέους. Ο Ζορζ Κόστα έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη σημερινή της νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των προπονητών:

Σοφοκλής: “Καλησπέρα. Σήμερα η ομάδα μας πέτυχε μια δίκαιη νίκη, που η αξία της αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Από το πρώτο ημίχρονο επιβάλαμε το ρυθμό μας, όπως το είχαμε σχεδιάσει, δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς να κινδυνέψουμε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη η ΑΕΛ ρίσκαρε περισσότερο αλλά τις ευκαιρίες τις είχαμε ξανά εμείς και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει σοβαρό προβάδισμα. Ευτυχώς έστω και αργά πετύχαμε δεύτερο γκολ. Δίκαια κερδίσαμε και η ΑΕΛ έκανε φάσεις μόνο στο τέλος. Είναι σημαντική η νίκη, αλλά πάλι μόνο 3 βαθμοί ήρθαν. Υπάρχει αρκετός δρόμος, έχουμε υποχρεώσεις και βλέπουμε ήδη το ματς με την Άχνα. Έχουμε προβάδισμα, πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί και να διαχειριστούμε την κούραση ανάλογα. Μπροστά μας είναι το κύπελλο, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι και το Αποέλ. Το παιχνίδι τελείωσε, θέλω όμως να τονίσω πως αποδείξαμε την ποιότητα μας, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες που κατάθεσαν ψυχή. Αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΛ για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια”.

Κόστα: “Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πιστεύω πως έκανε πολύ καλό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε και νομίζω σπαταλήσαμε 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, είχαμε τη μπάλα, προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά το δεύτερο γκολ σκότωσε το παιχνίδι. Είμαστε ακόμα 4οι και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να παλεύουμε για τη νίκη”.