Home TOP NEWS Υπέβαλε παραίτηση ο Καϊάφας – Την έκανε αποδεκτή το Δ.Σ.

Υπέβαλε παραίτηση ο Καϊάφας – Την έκανε αποδεκτή το Δ.Σ.

dioikisi2


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν από τη συνεδρία της ομάδας μας που ξεκίνησε στις 16:00, ο Κώστας Καϊάφας υπέβαλε την παραίτηση του από το πόστο του προπονητή.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και πλέον αναμένονται οι λεπτομέρειες του διαζυγίου με το τέλος της συνεδρίας. Οι πράσινοι θα αποφασίσουν σήμερα πως θα προχωρήσει η ομάδα κι αν θα πάει με μόνιμο ή υπηρεσιακό προπονητή στο αιώνιο ντέρμπι τη Δευτέρα.

Νεότερο από την ανακοίνωση:

Στη σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, υποβλήθηκε γραπτώς η παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Καϊάφα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού μελέτησε διεξοδικά το όλο θέμα, κατέληξε στην απόφαση να αποδεχτεί την παραίτηση του Κώστα Καϊάφα.

Ο Κώστας Καϊάφας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις 12 Μαρτίου 2014 και κατάφερε μέσα από σοβαρή και επίμονη δουλειά, να την οδηγήσει στα προκριματικά του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Την αγωνιστική περίοδο 2014-15, η ομάδα μας άγγιξε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ωστόσο λόγω των σοβαρών διαιτητικών λαθών που έγιναν σε βάρος της στο παιχνίδι με τη Δυναμό Μόσχας, δεν κατέστη δυνατό να πετύχει την πολυπόθητη Ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, η ομάδα μας αν και δεν είχε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, εντούτοις στην πορεία βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα και τη βαθμολογική της θέση, πλησίασε ακόμη και την κορυφή της βαθμολογίας και εξασφάλισε την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή, όπου έφτασε μέχρι τον γ΄ προκριματικό γύρο.

Στην φετινή αγωνιστική περίοδο, παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το τεχνικό μας επιτελείο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Κώστα Καϊάφα, για την σοβαρή και καθ΄ όλα επαγγελματική δουλειά που επιτέλεσε, το χρονικό διάστημα που ήταν στην τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για τις προσπάθειες που κατέβαλε για να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εύχεται στον Κώστα Καϊάφα να έχει καινούργιες επιτυχίες και μία επιτυχή σταδιοδρομία ως προπονητής.