Home TOP NEWS «Υπάρχει και μια πιθανότητα να έχουμε προπονητή πριν το Αποελ»

«Υπάρχει και μια πιθανότητα να έχουμε προπονητή πριν το Αποελ»

Neofitou


Στο ψάξιμο για νέο αφεντικό στο Ηλίας Πούλλος βρίσκονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Χρίστος Νεοφύτου μίλησε στο Σούπερ Σπορ για το θέμα προπονητή. Στις δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρει πως υπάρχουν πιθανότητες να συμφωνήσουν με νέο προπονητή πριν το αιώνιο ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το γεγονός ότι προτάθηκαν πέραν των 100 προπονητών: «Είναι αλήθεια ότι ακόμα και πριν τη δήλωση παραίτησης του Κώστα Καϊάφα, πολλοί μάνατζερ πρότειναν ονόματα προπονητών».

Αν τους βρήκε εξ απροόπτου η παραίτηση του κ. Καϊάφα: «Ήταν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Έχει συσταθεί μια επιτροπή από μέλη του δ.σ. Θα εξετάσει διάφορα ονόματα και θα καταλήξει σε μια μικρή λίστα. Η πρώτη συνεδρία της θα είναι την Τετάρτη. Μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης, της ομάδας θα ηγείται ο Άκης Ιωακείμ».

Αν θα βρεθεί ο νέος προπονητής μέχρι τον αγώνα με το Αποελ: «Θα γίνει προσπάθεια να παρθεί η πιο σωστή απόφαση υπό τις περιστάσεις. Την Τετάρτη θα συνέλθει η επιτροπή για να συνθέσει μια μικρή λίστα στην οποία θα προτείνει στο δ.σ. Υπάρχει και μια πιθανότητα να έχουμε προπονητή και πριν το Αποελ».

Αν θα φέρει και συνεργάτες ο νέος προπονητής: «Αυτό θα το συζητήσουμε με το νέο τεχνικό. Οι συνεργάτες του κ. Καϊάφα παραμένουν για την ώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και εξαρτάται από το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός, αν θα παραμείνουν».

Για την επόμενη μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Περιμένουμε την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Το έμψυχο υλικό είναι πολύ καλό και ικανό για να εκπληρωθούν οι στόχοι που είναι η έξοδος στην Ευρώπη».

Αν θα είναι ξένος ο νέος προπονητής: «Δεν έχουμε θέσει περιορισμούς. Θα εξετάσουμε τις λύσεις και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν που προκύπτουν ενόψει και του ντέρμπι με το Αποελ: «Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι στα ντέρμπι με το Αποελ, το αποτέλεσμα δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική  κατάσταση των ομάδων. Είναι το κλασσικό ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος και με τα τρία αποτελέσματα να είναι πιθανά».

Αν θα προκύψει διαφοροποίηση με ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός πλάνων του Κώστα Καϊάφα: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για συγκεκριμένα ονόματα. Ο νέος προπονητής θα εξετάσει το έμψυχο δυναμικό και θα αποφασίσει».