Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εξαιρετικός και πάλι ο Σκάρα!

Εξαιρετικός και πάλι ο Σκάρα!

sak_7529


Ολόκληρη η ομάδα πήγε σήμερα περίφημα και δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να απομονώσουμε ένα παίκτη θετικά ή αρνητικά. Το αποτέλεσμα ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς και όχι εκλάμψεων του οποιουδήποτε. Επιλέγουμε να γράψουμε ξεχωριστά για τον Άνθονι Σκαραμοτσίν, γιατί σε ένα παιχνίδι υψηλου κινδύνου, έπαιξε σε θέση που δεν ήταν η φυσική του (και την οποία έπαιξε πρώτη φορά στη ζωή ου στην ΟΜΟΝΟΙΑ) και διέπρεψε!

Αμέσως μετά το παιχνίδι με την Άχνα και την πολύ καλή εμφάνιση του Γάλλου σε εκείνο το ματς, γράψαμε τον προβληματισμό μας ενόψει ΑΕΛ. Εκείνο που τονίζαμε ήταν ότι κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δεχόταν περισσότερη πίεση. Ο Σκάρα όμως, ήταν εξαιρετικός σε όλο το 90λεπτο, πραγματικά αλάνθαστος και δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες. Μάλιστα λόγω της ταχύτητας του κατάφερε σε ορισμένες περιπτώσεις να καθαρίσει κινδύνους πριν καλά καλά αυτοί εμφανιστούν.

Αστειευόμενοι φίλ0ι της ομάδας μετά το ματς, έλεγαν πως ίσως ο Σαβέφσκι να πρέπει να σκεφτεί να καθιερώσει την Σκαραμοτσίνο στο κέντρο της άμυνας. Ασφαλώς για να εκφέρουμε άποψη, θα πρέπει να τον δούμε κι άλλα παιχνίδια σε αυτή τη θέση, οπωσδήποτε όμως είναι θετικό που αν χρειαστεί, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει και αυτή τη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Μόλις πήγε σπίτι πάντως ο ποδοσφαιριστής, αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας μας στο twitter, τιτιβίζοντας μια φωτογραφία μας της κερκίδας και γράφοντας: “Οι καλύτεροι οπαδοί!!!”. Συνέχισε την σκληρή δουλειά Άνθονι!