Home TOP NEWS 9 τεχνικοί σε 5 χρόνια

9 τεχνικοί σε 5 χρόνια

Kaiafas (7)


Μπάγεβιτς, Λάρκου, Σαβέφσκι, Λοτίνα, Καϊάφας. Αν βάλει κανείς και τους υπηρεσιακούς Σοφοκλέους, Κάσερες φτάσαμε εφτά, με το δίδυμο Σεργίου-Ιωακείμ που θα κάτσει στο πάγκο τη Δευτέρα οκτώ. Και ένας ο καινούριος που έρχεται εννιά. Εννιά προπονητές έκατσαν στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία 5 χρόνια. Είναι ένα στοιχείο που δεν μας τιμάει καθόλου. Δείχνει παράλληλα πως κάτι κάνουμε λάθος και δεν μπορεί να είναι μόνο θέμα προπονητή.

Ναι καταλάβατε που το πάμε, επιστρέφουμε στη πάγια θέση μας περί οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος και περί τεχνικού διευθυντή. Ο προπονητής πρέπει να διαθέτει όλα εκείνα τα μέσα που χρειάζεται για να έχει το μυαλό του μόνο στη τακτική και να μην ασχολείται με κάτι άλλο. Πρέπει να παρθεί η απόφαση.

Πρέπει παράλληλα να γίνει ορθή επιλογή και όχι υπό τη πίεση του αιώνιου ντέρμπι, ή την ανάγκη για να “σωθεί η χρονιά”. Ποια χρονιά να σωθεί στο -10 και με εμφανή προβλήματα; Να γίνει σωστή επιλογή προπονητή, να έρθει ένας άνθρωπος που ξέρει να κτίζει ομάδες. Και με τον τεχνικό διευθυντή να πάρουν το πρόσταγμα.