
Πριν λίγες ημέρες σε συνέντεξη που παραχώρησε στο Kicker, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί πως το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Όπως φαίνεται οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν άρεσαν καθόλου στον πρόεδρο της “βασίλισσας” που περίμενε τον Πορτογάλο να βγει από το πούλμαν της ομάδας, λίγο πριν το ματς με την Παρί, για να του πει… δυο φωνήεντα.
Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο διάλογος είχε ως εξής:
Πέρεθ: “Πρέπει να μιλήσουμε…”.
Κρ. Ρονάλντο: “Τι λες; Εγώ δεν δήλωσα τίποτα”.
Ενώ όπως έκανε να φύγει ο Πορτογάλος, ο Πέρεθ του έδωσε ένα φιλικό χαστούκι στο μάγουλο. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη διάψευση για τις δηλώσεις ή θα το αφήσει να περάσει έτσι ο Ρονάλντο.
Πηγή: Sport24.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-100x75.jpg)