Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Στην Κύπρο πότε;

Στην Κύπρο πότε;

boca-811


Η ομολογουμένως κορυφαία ομάδα της Αργεντινής Μπόκα Τζούνιορς, κατέκτησε πρόσφατα μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο, κερδίζοντας στο τελικό τη Ροζάριο Σεντράλ. Ο τελικός ανεξάρτητα από την ανωτερότητα της Μπόκα, σημαδεύτηκε από τα πολύ σοβαρά λάθη του διαιτητή Ντιέγο Σεμπάγιος. Ένα γκολ της Ροζάριο ακυρώθηκε λανθασμένα σαν οφσάιντ, ένα της Μπόκα μέτρησε ενώ δεν έπρεπε αφού ήταν όντως οφσάιντ, ενώ ο ρεφ καταλόγισε και πέναλτι για παράβαση εκτός περιοχής.

Ο διαιτητής, με δηλώσεις του απολογήθηκε στην Ροζάριο και στήριξε το αίτημα της να επαναληφθεί ο αγώνας, αφού αντιλαμβάνεται πως τα λάθη του καθόρισαν αποτέλεσμα! Είπε χαρακτηριστικά:

«Είδα το βίντεο του αγώνα και κατάλαβα τα λάθη μου. Ζητώ συγγνώμη. Είμαι άυπνος, δεν έχω κουράγιο. Είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου. Ειδικά για το πέναλτι, μπορώ να πω ότι δεν ήταν. Είμαι άνθρωπος, δεν είμαι ρομπότ. Ειλικρινά, νόμιζα πως ήταν πέναλτι και γι’ αυτό το καταλόγισα. Το αίτημα της Ροζάριο είναι δικαιολογημένο.»

Θα ζήσουμε να δούμε ποτέ κάτι παρόμοιο στη Κύπρο; Εδώ όσοι “έκαναν λάθη” και “απολογήθηκαν” βρέθηκαν χρόνια μετά βολεμένοι σε θέσεις που χτυπάνε καλό παραδάκι, όπως για παράδειγμα ο παρατηρητής πλέον Ιάσωνας Χαπέσιης. Παρόμοια “ανέλιξη” ακούγεται πως θα έχει και ο κ. Χριστοδούλου Σκαμπής που έδωσε πέρσι το πρωτάθλημα στο Αποέλ σφάζοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ.