Home TOP NEWS Αιώνιο αλλιώτικο, αλλά καθοριστικό

Αιώνιο αλλιώτικο, αλλά καθοριστικό

ag9-aek-omonoia-a (2)


Τον αιώνιο αντίπαλο της υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε ένα παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 (live omonoianews.com) και ενδεχομένως να είναι καθοριστικό όχι μόνο για τη δική μας ομάδα, αλλά και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Οι δυο ομάδες διανύουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Το Αποέλ κυρίως λόγω ποιότητας και όταν χρειάστηκε με την εξωτερική βοήθεια που διαχρονικά έχει βαδίζει από νίκη σε νίκη τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή της χρονιάς δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και απέδωσε καλά μόνο σε κάποια διαστήματα. Οι δέκα βαθμοί που χωρίζουν τις δυο ομάδες είναι μάλλον αντιπροσωπευτικοί της μέχρι στιγμής εικόνας τους. Περιμένουμε σήμερα την αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από την τελευταία ήττα της ομάδας μας ως σήμερα, έχει μεσολαβήσει η παραίτηση του Κώστα Καϊάφα που ταρακούνησε όλο το οικοδόμημα. Το αιώνιο ντέρμπι είναι πιθανότατα το τελευταίο χαρτί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ελπίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές το αντιλαμβάνονται. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μασιάς με βοηθούς τους  Μάριο Δημητριάδη και ΜιχάληΣωτηρίου, ενώ επιπρόσθετοι θα είναι ο Χρίστος Ηλία και ο Λούκας Σωτηρίου.