Home TOP NEWS Κλείστε προπονητή, δείξτε συνέπεια

Κλείστε προπονητή, δείξτε συνέπεια

ag10-omonoia-apoel-a (178)


Δεν θέλουμε να είμαστε οι “ιδιότροποι” της υπόθεσης. Και σε μας άρεσε το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε επιτέλους την απόδοση της και κόντρα σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, έπαιξε καλά. Το έχουμε όμως ξαναδεί το έργο και μην παρασύρεστε από το ποιος ήταν ο αντίπαλος. Μια εμφάνιση δεν σημαίνει τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που δεν έφερε νίκη, ειδικά από τη στιγμή που συνοδεύτηκε και από αδυναμίες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει, καλά καλά δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να συγκεκριμενοποιήσει το στόχο της στο πρωτάθλημα. Ο μαραθώνιος έχει πολλά επεισόδια ακόμα, όσο η ομάδα μας δεν παίζει συνεχόμενα καλά, όσο δεν κολλάει συνεχόμενες νίκες δεν θα μπορέσει να ξέρει τι ζητάει στη χρονιά.

Τα επόμενα μας βήματα είναι ξεκάθαρα. Κλείνουμε προπονητή άμεσα (κατακρίβιαν τεχνικό διευθυντή θα θέλαμε πρώτα, αλλά φαίνεται ζητάμε πολλά), γυρίζουμε σελίδα, δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε δυο εβδομάδες διακοπή πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτερα. Μας χαροποίησε η εμφάνιση, πρέπει να κτίσουμε επάνω της και κυρίως πρέπει να συνδυάζουμε εμφανίσεις με τρίποντα.