Home TOP NEWS Κλέβει καρδιές ο μικρός

Κλέβει καρδιές ο μικρός

ag10-omonoia-apoel-a (137)


Είναι ο πιο μικρός σε ηλικία και ο πιο μικρός σε σωματική διάπλαση. Το πρόσωπο του θυμίζει περισσότερο έφηβο παρά ενήλικα. Ο Καρίμ Χάφεζ όμως όταν μπει στο γήπεδο αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ αξίας και ήδη έχει αρχίζει να κλέβει καρδιές. Ο δανεικός από τη Λιρς Αιγύπτιος τα πήγε χθες περίφημα και στις δυο πλευρές του γηπέδου.

Ξεκινάμε από τα αμυντικά καθήκοντα. Απέναντι του είχε τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Αποέλ, το Τόμας Ντε Βιτσέντι. Κατάφερε να τον εκνευρίσει, να το γεμίσει νεύρα και να τον περιορίσει σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι τυχαίο που ο Αργεντίνος γινόταν επικίνδυνος μόνο όταν μεταφερόταν στον άξονα, αφού ο Χάφεζ του απαγόρευσε τις πλαγιοκοπήσεις.

Και περνάμε στο επιθετικά. Ο Χάφεζ διαθέτει πιθανότατα τη καλύτερη σέντρα στο πρωτάθλημα αφού πραγματικά με τα φάλτσα που δίνει στη μπάλα είναι φαρμάκι. Δεν φοβάται να επιτεθεί, παίζει συνεχώς στο overlap, δημιουργεί συχνά πυκνά κινδύνους. Ο Καρίμ διαθέτει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου μπακ και κυρίως παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος.

Περνάμε τώρα στο αρνητικό στοιχείο. Ο Καρίμ ανήκει στη Λιρς! Στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάνουν ήδη σκέψεις να διερευνήσουν τις προθέσεις των Βέλγων αφού ξέρουν ότι κτύπησαν λαυράκι. Για να είμαστε ειλικρινείς ονειρευόμαστε ότι θα καθιερωθούν κάποια στιγμή στα φτερά Χάφεζ και Φιλιώτης. Δυο παίκτες με πολύ ταλέντο και πολλά χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά τους.