Home ΚΥΠΡΟΣ Διπλή προπόνηση σήμερα για την Εθνική Ελπίδων με νέα πρόσωπα

Διπλή προπόνηση σήμερα για την Εθνική Ελπίδων με νέα πρόσωπα

ElpidwnVsNewn (15) filiotis


Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα με την Τουρκία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 14:30 με ελεύθερη είσοδο.

Από σήμερα στην προετοιμασία θα ενσωματωθούν και οι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν από τη χθεσινή συγκέντρωση λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους.

Συγκεκριμένα θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Κωνσταντίνος Παναγή, Γρηγόρης Κάστανος, Στέφανος Μουχτάρης και Ανδρέας Παναγιώτου.

Ο αγώνας της Πέμπτης χαρακτηρίζεται κλειδί για την περαιτέρω πορεία της ομάδας μας στον όγδοο όμιλο και με νικηφόρο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για καλύτερη πορεία.

Το γεγονός ότι για τις επόμενες υποχρεώσεις τρεις ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν εδώ και καιρό στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα ενισχύσουν την ομάδα σίγουρα δίνει σημαντική ενίσχυση στην Εθνική Ελπίδων και στο στόχο της νίκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της τεχνικής ηγεσίας η σημερινή πρωινή προπόνηση θα γίνει στις 09:15 στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και στις 15:15 θα γίνει η απογευματινή προπόνηση στο ίδιο γήπεδο.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Τουρκίας θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου με προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

cfa