Home ΚΥΠΡΟΣ Μόνο ο Παναγή

Μόνο ο Παναγή

panagi-ethniki


Επίσημο αγώνα κόντρα στην Εθνική U21 της Τουρκίας δίνει η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου την ερχόμενη Πέμπτη. Στην αποστολή βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Παναγή, ο μόνος ποδοσφαιριστής από την πλευρά της Κύπρου που αγωνίστηκε την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν.

Το 2012, Κύπρος και Τουρκία βρέθηκαν αντιμέτωπες σε διεθνή αγώνα στη Δανία, με τον Παναγή να είναι κάτω από τα δοκάρια. Η αναμέτρηση είχε διεξαχθεί στο Μπρόνμπι.

elpides2012

Μικρή προϊστορία ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες Κύπρου και Τουρκίας. Η δημοσίευση από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

Μικρή η προϊστορία μας σε επίπεδο Εθνικών ομάδων με την Τουρκία και ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 θα είναι μόλις ο τρίτος.

Κύπρος – Τουρκία συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2007 σε διεθνές τουρνουά Futsal στην Πολωνία και τότε η Εθνική μας επικράτησε με 3-0.

Στις 28.05.2012 κληρωθήκαμε στον ίδιο όμιλο για τον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 και όλοι οι αγώνες έγιναν στη Δανία.

Η Τουρκία νίκησε με 5-0 στον αγώνα που έγινε στο Μπρόνμπι και παρακολούθησαν περισσότεροι από χίλιοι φίλαθλοι.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Παναγή, Κυπριανού, Ευθυμίου, Λαϊφη, Καστάνα, Αρτυματά, Φροξυλιά (86’ Αναστασίου), Θαλασσίτη, Αντωνίου, Εγγλέζου (46′ Κυριάκου), Γκόγκιτς.

Όπως γίνεται αντιληπτό από την πιο πάνω αποστολή μόνο ο Κωνσταντίνος Παναγή συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.