Home TOP NEWS “Δεν είχαμε τίποτα – Λίγοι πίστεψαν σε εμάς”

“Δεν είχαμε τίποτα – Λίγοι πίστεψαν σε εμάς”

vladan milojevic


Λίγοι προπονητές το κάνουν, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ένας από αυτούς. Ο… νέος (εκτός απροόπτου) προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Cukaricki γιατί ένιωσε πως ήρθε η ώρα για μια μεγαλύτερη πρόκληση, να πάει σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους. Αυτή η ομάδα, θα’ ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Να σημειωθεί πως στο τελευταίο του παιχνίδι, νίκησε την Παρτίζαν στην έδρα της!

«Είναι απόλυτα δική μου η απόφαση. Είμαι περήφανος και τυχερός που προπόνησα αυτά τα παιδιά. Η επιτυχία μου και το ότι άντεξα τόσο καιρό στην ομάδα βασίζεται κυρίως σ’ αυτούς όπως και στην υπόλοιπη προπονητική ομάδα» δήλωσε όταν αποχώρησε, ο Σέρβος τεχνικός και εξήγησε το τι κατάφερε αυτός και οι παίκτες του να πετύχουν κάτω από αντίξοες συνθήκες:

«Όταν ξεκινούσαμε πριν 4 χρόνια λίγοι πίστεψαν σε εμάς. Δεν είχαμε ηλεκτρισμό, δεν είχαμε νερό. Δεν είχαμε τίποτα. Είναι ιστορικής σημασίας η επιτυχία του συλλόγου και η κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου είναι μόνο η βιτρίνα των όσων έχουμε πετύχει. Ήρθε η ώρα να προχωρήσω πάρα πέρα.

Ζω από το ποδόσφαιρο και θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω και να βελτιώνομαι γιατί πάνω από όλα αυτό που κάνω το κάνω από αγάπη για τη μπάλα. Έχω κάποιες προτάσεις όμως στόχος μου είναι να προπονήσω ομάδα στο εξωτερικό».