Home TOP NEWS Τι ξέρουμε, τι θα μάθουμε

Τι ξέρουμε, τι θα μάθουμε

sp-vladan-milojevic


Βλάνταν Μιλόγεβιτς λοιπόν. Βγήκε από την εξωτερική τα τελευταία 24ωρα, έκοψε τελικά πρώτος το νήμα. Για τον ποδοσφαιριστή Μιλόγεβιτς μπορούμε να πούμε πολλά, αν ισχυριζόμασταν ότι μπορούμε να αναφέρουμε τον ίδιο όγκο πληροφοριών και για το προπονητή θα είμαστε ψεύτες, αφού το σέρβικο πρωτάθλημα δεν είναι και το πιο mainstream του κόσμου. Κάποια πράγματα πάντως φροντίσαμε να τα μάθουμε.

Ξεκινούμε από αυτά λοιπόν. Ο νέος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι καταρχάς εξαιρετικά φιλόδοξος. Φάνηκε άλλωστε από τη κίνηση του να αφήσει την Τσουκαρίτσκι της οποίας θεωρείται ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία, γιατί ήθελε πιο μεγάλες προκλήσεις. Για να στηρίξει τις φιλοδοξίες του, ο Μιλόγεβιτς παρουσιάζεται ως εργασιομανής και ιδιαίτερα αυστηρός στα θέλω του. Όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίζεται, χρησιμοποιεί κυρίως σύστημα 4-2-3-1. Θέλει οι ομάδες του να είναι επικίνδυνες στο transition γι αυτό επιλέγει συνήθως γρήγορα άκρα που συνήθως κινούνται στη γραμμή.

Τι δεν ξέρουμε και θα μάθουμε. Ακριβώς πόσο καλός είναι! Το σέρβικο πρωτάθλημα δεν είναι το πιο ανταγωνιστικό του κόσμου, ενώ έχει και διαφορετικά χαρακτηριστικά από το δικό μας. Ο Μιλόγεβιτς έχει φτιάξει το όνομα του στη πατρίδα του, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι όμως το επόμενο βήμα και μια ομάδα που επιβάλλεται να κάνει πρωταθλητισμό. Σαν παίκτης, έμαθε καλά την πίεση στο Παναθηναϊκό. Σαν προπονητής θα την νιώσει καλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Του ευχόμαστε πάντως κάθε επιτυχία!