Home TOP NEWS Δημητρίου για Μιλόγεβιτς: “Γι΄αυτό επιλέχθηκε”

Δημητρίου για Μιλόγεβιτς: “Γι΄αυτό επιλέχθηκε”

Andreas-Dimitriou (1)


Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε το πρωί στον Super ΣΠΟΡ FM για τη συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Όπως ενημέρωσε, το συμβόλαιο του είναι μέχρι το τέλος της της σεζόν και αν υπάρχει ικανοποίηση τότε θα υπάρξει συζήτηση για επέκταση της συνεργασίας.

Αρχικά ανέφερε για την συμφωνία: «Το Σωματείο μας έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον κ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του προπονητή της ομάδας μας. Ο κ. Μιλόγεβιτς θα έρθει την Παρασκευή στην Κύπρο, μαζί με δύο συνεργάτες του και θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά».

Οι λόγοι που οδήγησαν στην επιλογή:  «Η Επιτροπή και κατ’ επέκταση το Διοικητικό Συμβούλιο, κατέληξε στον κ. Μιλόγεβιτς, καθώς πρόκειται για νεαρό προπονητή, με φιλοδοξίες και μεγάλη διάθεση για δουλειά, τον οποίο συνοδεύουν πολύ θετικές συστάσεις ως προς την προπονητική του αξία. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του έπαιξε η επιτυχημένη παρουσία που είχε, για τρία χρόνια, στην Τσουκαρίρτσκι, μία μικρή ομάδα της Σερβίας, την οποία κατάφερε να οδηγήσει δύο φορές στο Europa League και στην κατάκτηση του κυπέλλου, επιτυχίες που ήταν οι κορυφαίες στην ιστορία του συλλόγου.

Για τη διάρκεια του συμβολαίου: «Η συμφωνία στην οποία έχει καταλήξει το Σωματείο μας με τον κ. Μιλόγεβιτς είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και έπειτα θα γίνει ξανά συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, για το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας. Πάντως, ο ίδιος ο κ. Μιλόγεβιτς παρουσιάζεται σίγουρος πως η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι τέτοια, που θα οδηγήσει στην συνέχιση της μεταξύ μας συνεργασίας».

Όσον αφορά τους συνεργάτες και το προπονητικό επιτελείο, είπε: «Ο κ. Μιλόγεβιτς θα έρθει στην ομάδα μας με άλλους δύο συνεργάτες του, οι οποίοι θα προστεθούν στην υφιστάμενη προπονητική ομάδα. Μέσα από τη συζήτηση που θα γίνει, με την άφιξη του κ. Μιλόγεβιτς στην Κύπρο, θα καταλήξουμε στην τελική σύνθεση που θα έχει το τεχνικό μας επιτελείο.