Home TOP NEWS Θα ταιριάξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Θα ταιριάξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ

afixi (4)


Δηλώσεις στην GOAL για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έκανε ο πρώην άσσος της ομάδας μας Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Ο Βέσκο χαρακτήρισε πολύ καλή επιλογή το νέο μας κόουτς, ενώ τόνισε πως παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όσα είπε στο Γιώργο Σαζεΐδη και τη GOAL ο Βέσκο:

«Είναι πολύ καλό όνομα στη Σερβία. Με μία μέτρια ομάδα πέτυχε σπουδαία αποτελέσματα. Κέρδισε στον τελικό του κυπέλλου την Παρτιζάν που ήταν το μεγάλο φαβορί και μάλιστα δίκαια», το αρχικό σχόλιο του Βέσκο.

Και συνέχισε: «Είναι νέος, φιλόδοξος και δουλεύει αρκετά στο γήπεδο. Το πιο μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι μιλά ελληνικά, γνωρίζει τη νοοτροπία της Κύπρου και της Ελλάδας, κάτι που θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη νέα του ομάδα».

Κληθείς να σχολιάσει την αγωνιστική φιλοσοφία του Μιλόγεβιτς, τόνισε: «Η ομάδα του έβαζε πολλά γκολ, αυτό ξέρω, νομίζω θα ταιριάξει στην Ομόνοια. Στο γήπεδο ζητά αγωνιστική πειθαρχία και τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το πλάνο του».

Και κατέληξε: «Είναι προπονητής που έχει στόχους στη ζωή του και γι’ αυτό ήρθε στην Κύπρο. Οι φιλοδοξίες του ταιριάζουν με αυτές της Ομόνοιας και πιστεύω πραγματικά πως πρόκειται για μία πολύ καλή λύση».