Home VIDEOS Δεν πήρε αυτό που άξιζε…

Δεν πήρε αυτό που άξιζε…

Aca-U13-b-keravnos (29)


Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13β από τον Κεραυνό στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U13 στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας. Άξιζε τουλάχιστον τον ένα βαθμό η ομάδα μας, που είχε προηγηθεί με 2-0 στο σκορ από τα πρώτα λεπτά. Οι μικροί του Ανδρέα Μηλιώτη είχαν όρεξη και μπήκαν δυνατά όμως δεν κατάφεραν να έχουν τον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Ακόμη και έτσι όμως, οι αντίπαλοι δεν ήταν καλύτεροι για να αξίζουν τους τρεις βαθμούς…

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους πράσινους, που άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ με τον Άγγελο Ζευκή και διπλασίασαν λίγο μετά τα τέρματα τους με το Γιώργο Ποντικού. Με δύο πέναλτι στη συνέχεια ο Κεραυνός έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με το 2-2 να είναι το σκορ του πρώτο ημιχρόνου. Στην επανάληψη επιτεύχθηκε μόνο ένα γκολ, που ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Κεραυνού.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ (37′ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΙΝΗΣ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (35′ ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ).

Τα γκολ του πρώτου μέρους:

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: