
Τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο κέντρο του Παρισιού τίμησαν με τον τρόπο τους στη Serie B, καθώς πριν τη σέντρα της αναμέτρησης Λιβόρνο-Βιτσέντσα έγινε η ανάκρουση του εθνικού Ύμνου της Γαλλίας.
Μάλιστα, μπροστά από τις δύο παραταγμένες ομάδες στο κέντρο του γηπέδου υπήρχε μία γαλλική σημαία, ενώ ο κόσμος στις κερκίδες ήταν όρθιος και χειροκροτούσε.
#PrionsPourParis pic.twitter.com/ejJPGqwMc7
— AS Livorno Calcio (@LivornoCalcio) November 14, 2015
https://www.youtube.com/watch?v=VPC8xbp1U0I
πηγη: sport-fm.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



