Home TOP NEWS Τον θέλουν και αισιοδοξούν πως θα τον έχουν

Τον θέλουν και αισιοδοξούν πως θα τον έχουν

ag9-aek-omonoia-a-Hafez (61)


Είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με αυτά του επόμενου παιχνιδιού. Στο Ηλίας Πούλλος δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να στερηθούν τον Καρίμ Χάφεζ και θα κάνουν ότι μπορούν για να είναι στη διάθεση του Μιλόγεβιτς ενόψει Άρη. Χαρακτηριστικά τα όσα είπε χθες ο Αντρέας Δημητρίου.

“Ο Χάφεζ επιστρέφει την Πέμπτη το βράδυ και η απόφαση εάν θα δοθεί άδεια στον παίκτη να συμμετέχει στους αγώνες με την Ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου θα ληφθεί μετά από συνεννόηση από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προπονητικό επιτελείο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή”.

Το θέμα είναι λεπτό και απαιτείται ορθή διαχείριση. Οι υποχρεώσεις της U23 της Αιγύπτου δεν είναι στο κάλενταρ της ΟΥΕΦΑ, την ίδια στιγμή όμως είναι τιμή για οποιονδήποτε παίκτη να παίρνει κλήση στην Εθνική του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλει προφανώς να δυσαρεστήσει τον Καρίμ, ταυτόχρονα θέλει να διασφαλίσει τα συμφέροντα της. Η λύση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από διάλογο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ αισιοδοξούν πως ο Χάφεζ, που έρχεται Πέμπτη βράδυ, θα παραμείνει στην ομάδα για το ματς με τον Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής με συμπαίκτες του στο Κάιρο:

 

national team

Posted by Karim Hafez on Monday, November 16, 2015