Home TOP NEWS Ο κόσμος δεν είναι κορόιδο

Ο κόσμος δεν είναι κορόιδο

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (20)


Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Άρης όρισε το εισιτήριο στα 20 ευρώ, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντέδρασε άμεσα. Η δύναμη της φωνής του εν έτη 2015, ενισχύεται σε τεράστιο βαθμό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η απαίτηση του για μείωση της τιμής να φτάσει και στα αυτιά των παραγόντων του Άρη. Η τιμή στο τέλος μειώθηκε κατά 5 ευρώ.

Καλά κάνουν πάντως οι διοικήσεις όλων των ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας, να αντιληφθούν πως ο κόσμος δεν είναι κορόιδο. Έχει κρίση και άποψη, καταλαβαίνει ότι το προϊόν που του πλασάρει το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν δικαιολογεί την τιμή των 20 ευρώ, ενώ πλέον έχει τη δύναμη να εκφραστεί και να κάνει θόρυβο. Ο κόσμος έχει δικαιώματα και πρέπει να τυγχάνει σεβασμού.

Ειδικά στη δική μας περίπτωση, η διοίκηση πρέπει να βλέπει τη μεγαλύτερη εικόνα. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα ακόμα και στα άσχημα της και αυτή η αγάπη πρέπει να ενισχυθεί με ανταπόδοση σεβασμού. Να μην βλέπει με άλλα λόγια η διοίκηση τι μπορεί να προσφέρει οικονομικά ο κόσμος άμεσα, αλλά να βλέπει πόσα πρόσφερε και πόσα μπορεί να προσφέρει στο μέλλον και να φροντίζει να τον κρατάει κοντά και να τον αυξάνει.