Home TOP NEWS Χρειάζεται (και) τύχη

Χρειάζεται (και) τύχη

ag10-omonoia-apoel-G (13)


Το να ισχυριστεί οποιοσδήποτε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται λόγω ατυχίας, είναι άτοπο και σε κάποιο βαθμό αστείο. Η ομάδα μας ως τώρα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και αυτό είναι κυρίως που πληρώνει. Την ίδια στιγμή όμως, θα μπορούσε με λίγη τύχη να ήταν σε πολύ καλύτερη θέση και κατάσταση και να κοιτούσε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Στην Άχνα ήταν καλύτερη, μέχρι που έσβησαν οι προβολείς. Με την επανέναρξη, με τους παίκτες κρύους, δέχεται τέρμα. Κόντρα στην Ανόρθωση, ο Κόπριβετς έκανε την απόκρουση της χρονιάς σε προβολή του Κιρμ. Κόντρα στον Απόλλωνα, σύμμαχος του Βάλε ήταν το δοκάρι σε φάουλ του Σλοβένου με τη μπάλα μετά να μένει πολλή ώρα στη περιοχή αλλά γκολ να μην έρχεται. Με το Αποέλ, η ομάδα μας έχανε ευκαιρίες ως το 93′. Δεν λέμε μπορεί και να στράβωναν τα ματς, με λίγη τύχη όμως μπορεί και να είχαμε αρκετούς περισσότερους βαθμούς.

Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή πως η τύχη είναι με τους δυνατούς. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έπρεπε ή έστω πιο συγκεντρωμένη μπροστά στο τέρμα, η ιστορία των παιχνιδιών που προαναφέραμε θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική. Η ομάδα μας πρέπει λοιπόν να αποδείξει πως είναι δυνατή και να αρχίσει να αλλάζει τη τύχη της, ή έστω να την αγνοεί όταν η μπάλα δεν τη θέλει.