Home SPORTS NEWS Ήθελαν μακελειό με… κάλυψη σε βίντεο

Ήθελαν μακελειό με… κάλυψη σε βίντεο

pl


Σχέδιο… τρόμου είχαν οι τρομοκράτες για το φιλικό της Γερμανίας με την Ολλανδία στο Αννόβερο, ματς που τελικά ματαιώθηκε! Σχεδίαζαν όχι απλά να χτυπήσουν με εκρήξεις το γήπεδο, αλλά θα βιντεοσκοπούσαν και το μακελειό! Αυτό ανέφερε η «Bilb» σε δημοσίευμά της την Τετάρτη, επικαλούμενη απόρρητο έγγραφο!

Να θυμίσουμε ότι οι αρχές της Γερμανίας (μετά από συνεννόηση της Άνγκελα Μέρκελ με τον Υπουργό Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ, καθώς είχαν την πληροφορία για χτύπημα από τις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας

Η «Bild» αναφέρει ότι οι τρομοκράτες είχαν πρόθεση να πυροδοτήσουν πολλούς εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσα στο γήπεδο! Θα είχαν μάλιστα και άνθρωπό τους στις κερκίδες. Αυτός  θα είχε ρόλο «παρατηρητή» και θα βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις! Παράλληλα, τις εκρήξεις στο γήπεδο θα ακολουθούσε ακόμα μία στην πόλη, πιθανότατα στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Να αναφέρουμε ότι η «Bild» ενισχύσει τις πληροφορίες που ανέφεραν πως στο γήπεδο υπήρχε όχημα καμουφλαρισμένο σε «ασθενοφόρο», γεμάτο εκρηκτικά. Η «Kreiszeitung», που αποκάλυψε αυτό το θέμα επέμενε και την Τετάρτη πως η πληροφορία για… ασθενοφόρο-βόμβα ήταν απόλυτα επιβεβαιωμένη. Αν και ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τρίτη, μετά την ματαίωση και του αγώνα, δήλωσε πως δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

Για τους λόγους της ματαίωσης του αγώνα από «επίσημα χείλη» δεν δόθηκαν ξεκάθαρες απαντήσεις, αν και υπήρξε η παραδοχή πως «υπήρχε σοβαρή απειλή», για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος, αλλά και για να μην υπάρχει πρόβλημα στις έρευνες…

Πηγή: Pamesports.gr