Home TOP NEWS Τώρα δουλειά και διορθώσεις

Τώρα δουλειά και διορθώσεις

ag11-aris-omonoia-a (21)


Με το δεξί μπήκε στην εποχή Μιλόγεβιτς η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχοντας καλά και μέτρια διαστήματα, η ομάδα μας ήταν καλύτερη του Άρη και κέρδισε δίκαια, παρότι το γκολ της προήλθε από πέναλτι που δεν ήταν. Έχει κερδίσει γενικά πολλά αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ, στα οποία θα αναφερθούμε πιο μετά, όμως είναι σαφές πως ο μόνος δρόμος είναι η δουλειά.

Η νίκη ουσιαστικά της κέρδισε χρόνο για να βελτιωθεί. Ο νέος προπονητής θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία, έτσι ώστε η ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Παράλληλα με τη βελτίωση, πρέπει να έρχονται και αποτελέσματα. Ναι, όλοι θέλουμε ωραίο ποδόσφαιρο, θέλουμε όμως και βαθμολογική αναρρίχηση. Συνήθως το ένα φέρνει το άλλο και αυτό περιμένουμε στη συνέχεια.

Το ζητούμενο ήταν η νίκη και τη πήραμε. Για να έρθουν κι άλλες τώρα, απαιτείται βελτίωση. Το πρόγραμμα προσφέρεται για να βρούμε τα πόδια μας, όσες φορές όμως είχαμε παρόμοια σειρά παιχνιδιών σκοντάψαμε. Αν θέλουμε να δούμε πιο ψηλά, το τεχνικό τημ πρέπει να διορθώσει συγκεκριμένα στοιχεία και να προσεγγίσουμε τα επόμενα ματς με απόλυτη σοβαρότητα.