Home TOP NEWS Το γνωστό παραμύθι που επαναλαμβάνεται

Το γνωστό παραμύθι που επαναλαμβάνεται

organwmenoi


Δεν είναι προϊόν των τελευταίων 2-3 ετών, αλλά μια παράδοση που χρονολογείται εδώ και μια εικοσαετία ίσως και παραπάνω. Αφότου η ΟΜΟΝΟΙΑ χειρουργηθεί με αποφάσεις διαιτητών σε κρίσιμους αγώνες, και μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, θα έρθει ένα ματς όπου θα πάρει 1-2 φανερά σφυρίγματα υπέρ της και θα κερδίσει όπως έγινε και χθες με το λανθασμένο πέναλτι που άλλοι παίρνουν συχνά, εμείς μια φορά το χρόνο.

Κάθε χρόνο την ίδια εποχή, όταν δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ βρεθεί πίσω στο κυνήγι του τίτλου, αρχίζει και το γνωστό παραμύθι, πως όλες οι ομάδες παίρνουν τα σφυρίγματα τους και πως η προκατάληψη δεν πρέπει να υπάρχει αφού όλοι μπορεί να αδικηθούν ή να ευνοηθούν. Το παραμύθι αυτό το ζούμε κάθε χρόνο, όμως δεν φανερώνει όλη την πραγματικότητα. Και μπορεί τα τελευταία 2-3 χρόνια να βρίσκεται δικαιολογημένα εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος η ομάδα μας με την οικονομική της αστάθεια και πρωτίστως τα δικά της λάθη όμως το φαινόμενο αυτό δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενο.

Και αυτό θα έπρεπε να κινήσει την περιέργεια στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γενικά σε όποιον αγαπάει το πράσινο οικοδόμημα για το λόγο που πιθανόν συμβαίνει. Ίσως τελικά δεν είναι τυχαίο που τέτοια περίοδο μας κρατούν στον αναπνευστήρα και δεν μας αποτελειώνουν με τα σφυρίγματα τους. Θέλουν βλέπετε τον αιμοδότη του αθλήματος στο γήπεδο, ειδικά στα εκτός με τους μικρούς.