
Στο χωρίο Ιβούνα της Τανζανίας δύο άτομα που κατηγορούνται για το θάνατο ενός βαριά άρρωστου συγχωριανού τους, θάφτηκαν ζωντανά επειδή «χρησιμοποιούσαν μαγεία».
Ο διοικητής της αστυνομίας Athuman Diwani, ανάφερε ότι το έγκλημα αυτό πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή από τους συγγενείς του άρρωστου, οι οποίοι στη διάρκεια της κηδείας κατηγόρησαν τα δύο άτομα για μαγεία.
Στη συνέχεια μία ομάδα δέκα ατόμων, σύμφωνα με το ΑllAfrica, έριξε τους κατηγορούμενους-μάγους στον ίδιο λάκκο με τον νεκρό και στη συνέχεια τους έθαψε ζωντανούς.
Οι αρχές έχουν συλλάβει δύο ύποπτους, ενώ τα πτώματα των θυμάτων θα μεταφερθούν σε ξεχωριστούς τάφους.
Πηγή:lifo.gr


![Έρχεται με Σεμέδο – Αποκαλύψεις στο OMONOIA TV! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2024/11/Semedo-238x178.jpg)
![Αποχώρησε χωλαίνοντας ο Σεμέδο [ΦΩΤΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2024/07/IMG_20240718_215921-238x178.jpg)




![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-100x75.jpg)

