Τις ικανότητές τους στο… ντύσιμο έδειξαν οι Γιάγια Τουρέ και Γκαέλ Κλισί. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι “μονομάχησαν” στο ποιος θα φορέσει πιο γρήγορα 10 γιορτινά πουλόβερ, τα οποία θα τεθούν προς πώληση και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Πηγή: Pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)