Home TOP NEWS Νίκη στο αιώνιο ντέρμπι και στην κορυφή με +5

Νίκη στο αιώνιο ντέρμπι και στην κορυφή με +5

Aca-U17-pr-apoel (10)


Μεγάλη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που επικράτησε με 2-0 του Αποέλ στη 12η αγωνιστική του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U17 στο Β’ Ομίλου Λευκωσίας-Λάρνακας. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την ομάδα μας, που παρέμεινε στην κορυφή και πλέον άνοιξε τη διαφορά της από τον αιώνιο στους 5 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε πολλές ευκαιρίες στο αντίπαλο τέρμα, όμως κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Το τέρμα της ομάδας μας ήρθε με μακρινό σουτ του Αρτέμη Μαυροφτή στα μέσα του ημιχρόνου. Το γκολ έδωσε πνοή στους πράσινους, που ανέβασαν ρυθμούς από εκείνο το σημείο.

Πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ανδρέα Δαρείου, φτιάχνοντας αρκετές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το 2-0 ήρθε από αυτογκόλ, μετά από ενέργεια του Χρίστου Κουρουσιακλή, που είχε περάσει ως αλλαγή. Ο νεαρός πήρε τη μπάλα λίγο πάνω από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του και έδωσε παράλληλη πάσα μέσα στη μικρή περιοχή του Αποέλ, με τη μπάλα να βρίσκει σε πόδια αμυνόμενου και να καταλήγει στα δίχτυα.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο εορτάζων σήμερα Νίκος Χαραλάμπους. Ο παλαίμαχος παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μίλησε στους νεαρούς μετά το τέλος της αναμέτρησης και τους συνεχάρη για τη νίκη τους επί του αιώνιου αντιπάλου.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

Φωτορεπορτάζ: