Home TOP NEWS Να και ο πάτος!

Να και ο πάτος!

ag13-ael-omonoia-b (43)


Είναι αδύνατο να αποτυπώσει κανείς τη σημερινή(χθεσινή) εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.  Ήταν μια εμφάνιση που δεν περιγράφεται με λόγια. Περιγράφεται μόνο με τα έντονα συναισθήματα που ένοιωσαν οι οπαδοί της. «Η εμφάνιση σου μαχαίρι στην καρδιά», κατά παράφραση.

Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Είδαν οι άνθρωποι κακές εμφανίσεις φέτος, αλλά η σημερινή τις ξεπέρασε όλες. Ήταν η χειρότερη. Μια εικόνα ανούσιας και πλαδαρής κατοχής της μπάλας στο πρώτο μέρος, που εκφράστηκε με μια διπλή ευκαιρία των Κιρμ (απέκρουσε το σουτ ο Ντεγκρά) Σκέμπρι (δοκάρι) στο 16’ και άλλη μια στο τέλος του ημιχρόνου και πάλι με το Μαλτέζο, που σούταρε άστοχα από κοντά. Στην επανάληψη, μην το ψάχνετε. Γιουρούσια στα λεπτά του κανονικού εναπομείναντος και επιπρόσθετου μετά την αποβολή του Σιέλη χρόνου (αποχώρησε στο 84’) που απέφεραν γκολ με το Σιέρινταν.

Το αστείο γκολ που δέχτηκε (ολέθριο λάθος του Γκουλόν που πήγε να αποκρούσει και η μπάλα κόντραρε στον Σαρδινέρο που σκόραρε με την κόντρα) ήταν η κουραστική επανάληψη των αναρίθμητων λαθών που έχουν γίνει φέτος στον αμυντικό χώρο. Και όχι μόνο. Στο χώρο όμως αυτό ειδικά, έχουμε χάσει το μέτρημα. Είναι ανώφελο και αστείο να αναφερθεί κανείς σε απόδοση στο ατομικό επίπεδο στη σημερινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι παίρνουν το βαθμό που δικαιούται η ομάδα. Απροβίβαστο.

Όλα αυτά τα τραγικά φαινόμενα, απέναντι σε ένα αντίπαλο, που ούτε σήμερα ξεπέρασε τη μετριότητα και είχε να κερδίσει από τις 19 Σεπτεμβρίου!

Το δεύτερο γκολ προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι, αφού ο Μπεμπέ δεν έκανε παράβαση. Επίσης στις καθυστερήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούταν πέναλτι σε χέρι του Αιρόσα. Αν όμως κάνει κανείς το λάθος να ασχοληθεί με αυτά, απλώς εθελοτυφλεί.

Η  ένταση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και συγκεκριμένα μετά το 2-0, όπου μερίδα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιτέθηκαν προς τους διοικούντες, οι οποίοι χρειάστηκαν τη επέμβαση της ΜΜΑΔ για να προφυλαχθούν, αποτυπώνει την εικόνα της σημερινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια εικόνα που προκαλεί απελπισία στον κόσμο.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Από την πλευρά μου θα πω ότι θα κάνουμε τα πάντα, μόνο οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία μπορούν να κάνουν κάτι. Η ευθύνη είναι δική μας. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και ελπίζω στη συνέχεια να πάμε καλά». Είμαστε σίγουροι ότι ο Σέρβος προπονητής  θα κάνει το παν να γίνουν πράξη αυτά που είπε.

Η τραγική πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος έχει πάψει να τα πιστεύει. Και σίγουρα δεν φταίει ο Μιλόγεβιτς γι’αυτό.