Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κινδυνεύει με αποκλεισμό…λόγω γιορτής του ΆΓΟ!

Κινδυνεύει με αποκλεισμό…λόγω γιορτής του ΆΓΟ!

volley-salamina (13)


Είναι κάτι στιγμές που αναρωτιόμαστε τι τελικά επιδιώκουν οι αρμόδιοι. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει καταφέρει φέτος να γράψει ιστορία με τη συμμετοχή της στους 16 του CEV Cup. Κι αντί ο αγώνας της Τρίτης να είναι μια μεγάλη γιορτή, 6 μέρες πριν το παιχνίδι, οι άνθρωποι του τμήματος αγχώνονται πρώτα από όλα αν θα γίνει και ύστερα αν θα δεχθούν πρόστιμο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Την Τρίτη 15/12 στις 20:00 είναι ο μεγάλος αγώνας με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κυνηγάει την ανατροπή. Ο αγώνας βάση των κανονισμών της ευρωπαϊκής ομοσπονδία πρέπει να διεξαχθεί σε ειδικό δάπεδο τάραφλεξ το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί 48 ώρες πριν τη γραμμογράφηση, που θα διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας. Με άλλα λόγια πρέπει να τοποθετηθεί το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Στην Κύπρο το συγκεκριμένο δάπεδο είναι στη Λεμεσό και το “Σπύρος Κυπριανού”. Τόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και η ΚΟΠΕ ενημέρωσαν τον ΚΟΑ ότι το χρειάζονται τοποθετημένο το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Αν τη Δευτέρα το πρωί (σ.σ. οι δυο ομάδες πρέπει να προπονηθούν Δευτέρα σε συνθήκες αγώνα) το τάραφλεξ δεν έχει ακόμα προλάβει να “στρώσει” η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δεχθεί πρόστιμο 3500-7000 Ευρώ. Λόγω του ότι οι δυο ομάδες πρέπει να προπονηθούν εκεί υπάρχει πιθανότητα η εφαρμογή να μην είναι ορθή αν καθυστερήσει η τοποθέτηση και η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποκλειστεί χωρίς παιχνίδι!

Όπως προαναφέραμε η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενημερώσει τον ΚΟΑ από τον Ιούνιο για το τι πρέπει να γίνει, ενώ σχετικά ενημέρωσε και η ΚΟΠΕ. Επίσημη απάντηση δεν έχουν πάρει ακόμα, όμως οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει λένε πως ο άνθρωπος που θα τοποθετήσει το τάραφλεξ, έχει πάρει εντολή από τον ΚΟΑ να το πράξει Κυριακή απόγευμα (ώρες πριν την γραμμογράφηση!) γιατί έχει προγραμματιστεί στο Ελευθερία Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα του ΑΓΟ Κυριακή πρωί! Αντί ο ΚΟΑ να βλέπει πόσο μεγάλη τιμή είναι για τη κυπριακή πετόσφαιρα το συγκεκριμένο παιχνίδι, για χάρη μιας γιορτής που θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε άλλη μέρα, δημιουργεί πρόβλημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Αντί λοιπόν να συγκεντρώνονται στο παιχνίδι, οι πράσινοι προσπαθούν να ξεπεράσουν εμπόδια για να φτάσουν μέχρι εκεί! Αν είναι δυνατόν!