Home TOP NEWS Για να γίνουν τα “όνειρα” πραγματικότητα

Για να γίνουν τα “όνειρα” πραγματικότητα

ag9-aek-omonoia-a (47)


Την αισιοδοξία του πως με το τέλος του τριετούς πλάνου της Διοίκησης, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σε θέση να κερδίζει όλους τους αγώνες εξέφρασε ο Δώρος Σεραφείμ. Μακάρι λέμε εμείς, όλοι αυτό ελπίζουμε και ονειρευόμαστε, ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές απόψεως έχουμε. Καλύτερη όμως από τα όνειρα, είναι η οργάνωση και ο εκσυγχρονισμός. Και θα συμμεριζόμασταν την ίδια αισιοδοξία με το κ. Σεραφείμ αν βλέπαμε βήματα προς εκείνη τη κατεύθυνση.

Να δώσουμε μάλιστα ένα παράδειγμα. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τον αποκλεισμό διαγνώστηκε πως το ρόστερ είχε προβλήματα στελέχωσης, έτσι το Δ.Σ. φρόντισε να γίνουν 3 μεταγραφές. Η προηγούμενη δήλωση φανερώνει δυο προβλήματα: πρώτον ότι έγινε κακή διάγνωση της αξίας του ρόστερ μέχρι να χαθεί το κομπόδεμα της Ευρώπης. Και δεύτερον ότι ακόμα και τα διορθωτικά μέτρα, παρά τις καλές προθέσεις, δεν πάρθηκαν μέσω σωστών διαδικασιών από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Μηδενιστές δεν είμαστε ποτέ, πάντα προσπαθούμε όσο μπορούμε να λέμε αντικειμενικά την άποψη μας. Ούτε είχαμε ποτέ προσωπικά με κάποιον. Όταν όμως βλέπουμε πως κάνουμε όνειρα χωρίς να τα υποστηρίζουμε ανάλογα δεν μπορούμε να μην μιλάμε. Αν θέλετε να είμαστε το ίδιο αισιόδοξοι λοιπόν κ. Σεραφείμ δώστε μας λόγους.