Home TOP NEWS Όταν περνάνε τα αγωνιστικά σε δεύτερη μοίρα

Όταν περνάνε τα αγωνιστικά σε δεύτερη μοίρα

ag13-ael-omonoia-b (33)


Σε 48 ώρες η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αγώνα και μάλιστα κρίσιμο, όσον αφορά το στόχο της εξόδου από την Ευρώπη. Η ομάδα μας πάει στο Στάδιο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα που είναι μια θέση πιο πάνω της. Αν κερδίσει την πιάνει βαθμολογικά. Αν χάσει, την βλέπει να απομακρύνεται. Η τελευταία πρόταση από μόνη της, είναι λόγος να ανησυχούμε και να σκεφτόμαστε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πρόβλημα.

Έχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό, έτσι φυσιολογικό είναι ελάχιστη σημασία να δίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι και τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω στο τι θα γίνει για να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ από το λήθαργο. Οι εξελίξεις ή έστω η καλή θέληση για αλλαγές που περίμενε ο κόσμος δεν ήρθαν ποτέ, έτσι μοιραία στις συζητήσεις ακούγονται περισσότερο τα “μέλη” και ο “τεχνικός διευθυντής” παρά τα “γκολ” και η “βαθμολογία”.

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε αισιόδοξος πως με τη πάροδο τριών χρόνων η ομάδα θα κερδίζει κάθε αντίπαλο. Μακάρι λέμε, αλλά με τον τρόπο που δουλεύουμε είναι δύσκολο. Εδώ δεν μας έχει μείνει δύναμη να συγκεντρωθούμε στη μπάλα. Μακάρι η ΟΜΟΝΟΙΑ τη Κυριακή να βάλει χαμόγελο στα πρόσωπα μας.