Home TOP NEWS Το «Πρωτάθλημα» που η πρωτιά είναι πάντα πράσινη

Το «Πρωτάθλημα» που η πρωτιά είναι πάντα πράσινη

kosmos-batumi-b (2) - kazamias


Πρώτοι στα εισιτήρια οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΚΟΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 7 αγώνες διέθεσε 50.770 εισιτήρια, τα περισσότερα από κάθε ομάδα μέχρι τώρα. Το αιώνιο ντέρμπι προσέλκυσε 10.131 θεατές, ενώ 9.013 εισιτήρια κόπηκαν στον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση.

Συνηθίσαμε να παίρνουμε αυτή την πρωτιά, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποδεικνύει από την ημέρα της ίδρυσης του σωματείου πως σε αυτό το… πρωτάθλημα παίζει μόνος του! Ο πράσινος λαός είναι μοναδικός, στηρίζει την ομάδα στις καλές και τις κακές στιγμές. Η μαζική παρουσία του κόσμου γίνεται λόγω της αγάπης του για το “τριφύλλι”, αφού τις περισσότερες φορές τα τελευταία χρόνια αυτό που βλέπει στον αγωνιστικό χώρο δεν τον αφήνει ευχαριστημένο.

Πρέπει να αρχίσει και η ομάδα να βοηθάει έτσι ώστε να δίνουν το παρών τους περισσότεροι οπαδοί στις κερκίδες, γιατί ο αριθμός αυτός των 50 χιλιάδων σε 7 αγώνες είναι μικρός. ΝΑΙ είναι μικρός για τα επίπεδα του πράσινου λαού. Δεν θα κρυφτούμε, εμείς βλέπουμε το ΓΣΠ μισοάδειο, δεν πρασινίζει ποια όπως παλιά…

Και κάτι ακόμη, τα εύσημα πηγαίνουν στον κάθε ένα οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που πληρώνει κάθε εβδομάδα ή που αγόρασε εισιτήριο διαρκείας, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Γιατί όσοι πηγαίνουν ακόμη γήπεδο το κάνουν για την πάρτι τους, για τη λατρεία που έχουν από μικροί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να επιβραβευτούν, οι μεν κάτοχοι διαρκείας με αισθητά χαμηλότερη τιμή ανανέωσης την επόμενη χρονιά και οι δε οπαδοί που αγοράζουν κάθε εβδομάδα εισιτήριο να μειωθεί η τιμή σε κάποια παιχνίδια…

Φωτογραφίες από τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Με Νέα Σαλαμίνα:

Με Δόξα:

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (129)

Με Ανόρθωση:

Με Απόλλωνα:

Με Πάφο:

Με Αποέλ:

Με ΕΝΠ:

ag12-omonoia-enp-a (43)

Να αναφέρουμε πως συνολικά φέτος σε όλους τους αγώνες διατέθηκαν 183.342 εισιτήρια. Παρουσία είχαν και εκτός έδρας οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στήριξαν την ομάδα σε Δασάκι, Παραλίμνι, Αμμόχωστος, ΓΣΖ και Τσίρειο 2 φορές!

Φωτογραφίες από την κερκίδα στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις: