Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δεν είναι ντέρμπι, ούτε όμως και εύκολα

Δεν είναι ντέρμπι, ούτε όμως και εύκολα

Aca-U17-pr-Latsia (25)


Χωρίς ντέρμπι αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως κανένα παιχνίδι στο πρόγραμμα δεν είναι εύκολο. Στη 13η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων στις μικρότερες ηλικίες οι πράσινες ομάδες θα παλέψουν για νίκες.

Εφτά αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, με αυτή που ξεχωρίζει να είναι στους Νέους, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πηγαίνει στη Λάρνακα για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι ομάδες κάτω των 17 του τριφυλλιού, που έχουν απέναντι τους δυνατούς αντιπάλους.

Κόντρα στο Διγενή αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U13β, σε μια δυνατή αναμέτρηση για τους μικρούς. Ρεπό έχει η U13α. Κόντρα σε ΑΕΚ και ΑΕΖ οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ των κλιμακίων Λάρνακας και Λεμεσού αντίστοιχα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Ελπίδα Αστρομερίτη, όμως οι πράσινοι θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι για να πάρουν το τρίποντο.

Επιστροφή στις νίκες ο μόνος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, που κοντράρεται με την πολύ δυνατή Καρμιώτισσα, που βρίσκεται μόλις μια θέση πιο κάτω από την ομάδα μας.

Αντίπαλος της ομάδας μας κάτω των 17 στο προαιρετικό πρωτάθλημα είναι η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε φέτος. Οι πράσινοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση και παράλληλα να συνεχίσουν την πορεία τους στην κορυφή.

Να δραπετεύσει με το διπλό από τη Λάρνακα θέλει η ομάδα Νέων, που θα έχει δύσκολο έργο.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας στη 13η αγωνιστική:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – ΑΕΚ Κοινοτικό Πύλας
U13 09:00 ΑΕΖ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) Κοινοτικό Ζακακίου
U13 13:00 Διγενής Μορφου – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) Βοηθητικό Μακαρείου

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα Βοηθητικό Μακαρείου

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 

U15 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ελπίδα Αστρομερίτη Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Διγενής Μόρφου (Προαιρετικό Πρωτάθλημα) Ασπίς Γερίου

U21 14:30 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ Κοινοτικό Τρούλλων