Home TOP NEWS Περιμένουν τα αποτελέσματα

Περιμένουν τα αποτελέσματα

ag11-aris-omonoia-a-Romaric (11)


Ότι ο Ντρι Ρομαρίκ ξέρει πολλά κιλά μπάλα δεν το αμφισβητεί κανείς. Αν υπήρχε κανείς που να λέει το αντίθετο άλλωστε, βρίσκει απέναντι μια πλούσια καριέρα σε προηγμένα πρωταθλήματα να αντιμετωπίσει. Ο Ρομαρίκ πάντως, παρότι είναι στιγμές που ξεχωρίζει μες το γήπεδο, σε άλλες αδυνατεί να κάνει αυτά που σκέφτεται και θα ήθελε λόγω φυσικής κατάστασης.

Προς αυτή τη κατεύθυνση, από τη μέρα που ανέλαβε ο Μιλόγεβιτς, στον άσσο από την Ακτή Ελεφαντοστού δόθηκε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να χάσει περιττά κιλά και να ανέβει σε ετοιμότητα. Ήδη από το προηγούμενο παιχνίδι φάνηκε να έχει αδυνατίσει, ξεκάθαρα όμως έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει μέχρι να γίνει ο Ρομαρίκ που διέπρεψε σε Λα Λίγκα και Μουντιάλ.

Το τεχνικό τημ πάντως περιμένει να δει τα αποτελέσματα του ειδικού προγράμματος άμεσα. Ο Ρομαρίκ μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό ηγέτη στην άμυνα (για εκεί φαίνεται να τον προορίζει) αλλά και το ρόστερ γενικότερα. Όσο είναι πίσω σε φυσική κατάσταση θα βλέπουμε μόνο εκλάμψεις αυτού του σπουδαίου παίκτη.