Home TOP NEWS Ποιος μένει πίσω;

Ποιος μένει πίσω;

kazamias-ag12-omonoia-enp - vladan-milojevic(16)


Με τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ενδεχόμενη παραμονή του Ιβάν Ρούνιε αποτελεί μεταγραφή, μιας και θα πρέπει να κατατεθεί το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην ΚΟΠ. Μέχρι πριν 10 μέρες, αυτό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα αφού έτσι κι αλλιώς στην ΟΜΟΝΟΙΑ είχαν σκοπό να κάνουν 4 μεταγραφές, με τις φήμες να λένε για 2 κεντρικούς αμυντικούς, ένα αμυντικό χαφ και ένα φορ.

Στο ποδόσφαιρο όμως όλα είναι δυναμικά και τη περασμένη Κυριακή, προέκυψε το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα του Ούτσα Λομπιανίτσε και πλέον όλα αιωρούνται. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζουν ότι άλλη απόφαση πέραν της τιμωρίας για δυο εβδομάδες δεν υπάρχει. Αν όμως ο Μιλόγεβιτς δεν πειστεί για τη μεταμέλεια του Γεωργιανού και τον θέσει εκτός ομάδας, επηρεάζεται άμεσα το μεταγραφικό πλάνο.

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός (πέραν του Ρούνιε) και ο αμυντικός μέσος, είναι δεδομένο πως θα έρθουν. Ο Μιλόγεβιτς εντοπίζει σοβαρή αδυναμία και στις δυο θέσεις και τίποτα δεν αλλάζει αυτή την απόφαση. Η τελευταία μεταγραφή λοιπόν, εάν και εφόσον παραμείνει η κατάσταση με το Λομπιανίτσε, πρέπει να είναι είτε δεξιός μπακ είτε επιθετικός. Και στις δυο θέσεις υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν, υπάρχουν όμως και ανάγκες. Εκείνο που πρέπει να αποφασίσει ο κόουτς είναι που έχει μεγαλύτερη ανάγκη, γιατί το δεδομένο είναι πως χρειάζεται ενίσχυση. Η άποψη μας είναι πως το εύκολο γκολ θα στοιχειώνει για όλη τη χρονιά την ομάδα αν δεν έρθει φορ που το διαθέτει. Εκτός κι αν ο κόουτς έχει πειστεί πως οι Ρουσιάς και Σκέμπρι μπορούν να το το δώσουν, εφόσον έχουν τους ανάλογους ακραίους (βλ. Χριστοφή) σε καλή κατάσταση και φόρμα.