Home ΚΥΠΡΟΣ Το φινάλε του πρώτου γύρου στη Β’ Κατηγορία

Το φινάλε του πρώτου γύρου στη Β’ Κατηγορία

deryneia-olympiakos (1)


Φινάλε πρώτου γύρου σήμερα στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας με εντός έδρας ήττα για την πρωτοπόρο Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Την πλησίασε η Αναγέννηση που νίκησε στη Δερύνεια με 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και έφτασε στους 30 βαθμούς.

Η 13η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την αναμέτρηση της Ελπίδας Ξυλοφάγου με το ΘΟΪ Λακατάμιας.

Στο ντέρμπι της ημέρας η Καρμιώτισσα ηττήθηκε με 2-1 από τον Οθέλλο Αθηαίνου στην παρουσία 350 και πλέον φίλων του ποδοσφαίρου. Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 7′ με πέναλτι του Γιόαν και στο 30′ ο Κουμουρής πέτυχε το 2-0. Στο 63′ ο Σταμάτης Πάντος μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αναγέννηση – Ολυμπιακός 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Όπονγκ και στο 60′ ο Ανδρέας Κυπριανού με πέναλτι πέτυχε το 2-0. Αυτό ήταν το 14ο φετινό γκολ για τον Κυπριανού, τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος.

ΑΕΖ – Ομόνοια Αραδίππου 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39′ με τον Παπαθανασίου. Αποβλήθηκε στο 52′ ο Θεοφάνους με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Ομόνοια συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 55′ ο Παπαθανασίου με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Επιστροφή στις νίκες για την ΠΑΕΕΚ που επικράτησε με 2-1 του ΑΣΙΛ και έφτασε στους 17 βαθμούς. Στο 34′ ο Γιουσίφ άνοιξε το σκορ για την ΠΑΕΕΚ. Στο 55′ ο ΑΣΙΛ ισοφάρισε με τον Σιρού και στο 61′ ο Μάξγουελ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΠΑΕΕΚ που τελικά αποδείχτηκε καθοριστικό για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 2-1 ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ
ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ 2-0 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 2-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 1-2 ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ
ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ 4-0 ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ 2-2 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015
ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ 14:30 Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

cfa