
Η αναμέτρηση της Σασουόλο με την Τορίνο αναβλήθηκε για την Κυριακή (13/12) λόγω της πυκνής ομίχλης.
Οι παίκτες της Σασουόλο και της Τορίνο βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Μαπέι», μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν ότι δεν έβλεπαν ούτε στο… μισό μέτρο λόγω της πυκνής ομίχλης. Ο διαιτητής Τσέσλι τους έστειλε και πάλι στα αποδυτήρια, σε συνεννόηση με τις δύο ομάδες αποφασίστηκε να περιμένουν για περίπου 25’ μήπως και αλλάξει κάτι, όμως τελικά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του ματς, το οποίο μεταφέρθηκε για την Κυριακή (13/12).
Πηγή: Gazzetta.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
