Home VIDEOS «Καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο

«Καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο

Aca-U17-pr-digenis (27)


Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 να καθαρίσει το παιχνίδι κόντρα στο Διγενή Μόρφου. Η ομάδα μας έφτασε στη 11η νίκη της σε 13 αγώνες στο Β’ Όμιλο Λευκωσίας-Λάρνακας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος.

Με το καλημέρα έδειξαν τις διαθέσεις τους οι πράσινοι, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο το σκορ έγινε 2-0. Ο Σταύρος Χριστοφόρου με κοντινό πλασέ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έγραψε το 1-0, μετά από ασίστ του Άλεξ Μάρτιν. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Μάρτιν με πλασέ σε κενή εστία, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Χρίστου Καρατζιά. Το 3-0 πέτυχε με σουτ από το σημείο του πέναλτι ο Σταύρος Χριστοφόρου, που δέχθηκε την ασίστ από το Γιώργο Κακουλλή.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ανδρέα Δαρείου είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ όμως το σκορ δεν άλλαξε. Πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς οι πράσινοι και συνεχίζουν δυνατά ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ (51′ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (73′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ), ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS (77′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

Φωτορεπορτάζ: