Home TOP NEWS Match Report: Απέδρασε με το διπλό

Match Report: Απέδρασε με το διπλό

ag14-salamina-omonoia-a (31)


Έχοντας βελτιωμένη εικόνα σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Αμμόχωστος και έφτασε στη 5η θέση τη Σαλαμίνα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο και εξαργύρωσε την υπεροχή της με προβάδισμα 1 γκολ. Στο β’ ημίχρονο η Σαλαμίνα ανέβηκε, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε το μηδέν παθητικό και στην εκπνοή έκανε το 0-2 φεύγοντας δίκαια νικήτρια.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στη Σαλαμίνα. Ο Πεδρίτο πέρασε από αριστερά, έδωσε στο Παύλου που σούταρε, η μπάλα όμως το σουτ του κόντραρε στο Ράμος και έφυγε κόρνερ. Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε με κεφαλιά του Ρούνιε στο 11′, ο Μιχαήλ όμως έκανε σπουδαία απόκρουση. Στο επόμενο λεπτό το σκορ άνοιξε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ασσίς, έδωσε ασσίστ στο Κιρμ, ο οποίος υποδέχθηκε, σούταρε και σκόραρε κάνοντας το 0-1! Η Σαλαμίνα απείλησε άμεσα με σουτ του Πεδρίτο, που απέκρουσε ο Παναγή στο 15′. Το επόμενο 15λεπτο ήταν στείρο από φάσεις και η επόμενη ήρθε στο 30 και ήταν σημαντική. Ασσίς και Σκέμπρι έκρυψαν τη μπάλα, ο Σκέμπρι σκόραρε, όμως ο επόπτης Χρίστος Χρίστου ανακάλυψε οφσάιντ. Σοβαρό λάθος του βοηθού που είχε ξεκάθαρο οπτικό πεδίο και ήταν στη σωστή θέση, αλλά πήρε τη λάθος απόφαση. Στο 35′ ο Σκέμπρι έκανε γυριστό, ο Μιχαήλ απέκρουσε. Άλλο ένα οριακό οφσάιντ του Ασσίς στο 41′ λίγο πριν δώσει στο Σκέμπρι, ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο ημίχρονο ήρθε για τη Σαλαμίνα, δώρο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ρούνιε έκανε πάσα στον Πεδρίτο στο 51′ που με το Παναγή εκτός εστίας πλάσαρε άουτ. Στο 60′ έφτιαξε και η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπαντιμπαγκά έκανε το γύρισμα ο Κιρμ τη πλάσα, ο Μιχαήλ απέκρουσε. 15 λεπτά μετά ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Σέρινταν έκανε τη σέντρα ο Σκέμπρι κεφαλιά, ο Μιχαήλ όμως έκανε μεγάλη απόκρουση. Στο 88′ ο Σέρινταν έφυγε μόνος από πλάγια, με το τελικό του σουτ να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 90+1 ο Μακρίεφ με σουτ απείλησε την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Τελικά η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ρουσιάς έφυγε στον αιφνιδιασμό, στάθηκε παλληκαρίσια στα πόδια του, πλάσαρε, ο Μιχαήλ απέκρουσε αλλά ο επερχόμενος Ασσίς σκότωσε το ματς.

Συμπερασματικά

Το πρώτο ζητούμενο ήταν η νίκη και η ΟΜΟΝΟΙΑ το πέτυχε. Το δεύτερο ήταν να δείξει βελτίωση και σε κάποια διαστήματα το πέτυχε και αυτό. Δεν έλειψαν πάντως για άλλο ένα ματς τα λάθη, ενώ τα καλά διαστήματα πρέπει οπωσδήποτε να αυξηθούν. Η νίκη ήρθε, σε αυτήν να κτίσουμε.