Home TOP NEWS Το τριφύλλι με τα δυο αστέρια από πάνω…

Το τριφύλλι με τα δυο αστέρια από πάνω…

boutique-sep8


Ήρθαν στο τέλος και μετά από ερώτηση. Ήταν ίσως τα πιο σημαντικά από όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος κόουτς θεωρεί πως ήρθε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και σαν τέτοια την προσεγγίζει. Σαν τέτοια επίσης θέλει να την βλέπουν όλοι όσοι είναι στην ομάδα και το έκανε ξεκάθαρο. Χαρακτηριστικά όσα είπε:
“Σαν παίκτης έπαιξα σε μεγάλες ομάδες. Αυτές οι ομάδες θέλουν παίκτες με ψυχή και προσωπικότητα. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν που παίζουνε. Για αυτό είμαι ευχαριστημένος γιατί τους βλέπω να αλλάζουν νοοτροπία. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και θέλω να έχω παίκτες που αντέχουν τη πίεση. Για να φοράς το τριφύλλι που έχει από πάνω δυο αστέρια πάει να πει μεγάλη ομάδα, με πολλά πρωταθλήματα και πρέπει να σέβεσαι που παίζεις. Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Να τα δίνουμε όλα κάθε παιχνίδι. Μιλάμε πολύ με τους παίκτες και όλα εξαρτώνται από εμάς.”

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με το προπονητή μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια τεράστια ομάδα και όλοι όσοι την υπηρετούν, από οποιοδήποτε πόστο πρέπει να το καταλάβουν. Ο πήχης των απαιτήσεων πρέπει επιτέλους να ανέβει στο σωστό σημείο, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να πρωτοπορεί, να είναι μπροστά από τους υπόλοιπους. Είναι για αυτό που φωνάζει ο κόσμος βλέποντας την 5η και 6η. Είναι για αυτό που δεν ανέχεται ομάδες λιλλιπούτιες μπροστά της να προοδεύουν, να εκσυγχρονίζονται, να κτίζουν γήπεδα, να κτυπάνε τίτλους και εμείς να παραμένουμε στάσιμοι. Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε παίκτες, είτε προπονητές, είτε συμβουλιακοί, πρέπει να σέβονται το τεράστιο μέγεθος του σωματείου. Πρέπει να σέβονται τα δυο αστέρια πάνω από το τριφύλλι που αν ήταν σωστοί, θα ήταν τρία.