Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Εβδομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της καρδιάς!

Εβδομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της καρδιάς!

volley-omonoia-apoel (10)


Η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε και μετά από καιρό ικανοποίησε. Το γεγονός της εβδομάδας όμως, είναι πετοσφαιρικό, έτσι με θέμα που αφορά το μεγάλο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της καρδιάς, επιλέγουμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται αύριο στο Στάδιο Ελευθερία την Ισπανική Τερουέλ και στοχεύει στην ανατροπή.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα είναι άδικο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούτω τουλάχιστον ένα σετ. Είναι όμως δεδομένο και δεν αλλάζει, έτσι το τι έπρεπε να παίρναμε δεν έχει καμία σημασία. Εκείνο που μετράει είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους Ισπανούς και θα επιδιώξει με μανία να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 και να πάρει την πρόκριση στο Golden Set. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί!

Οι πιθανότητες πρόκρισης στους 8 του CEV Cup θα αυξηθούν σίγουρα κατακόρυφα αν στο γήπεδο δώσει το παρόν του ο κόσμος! Αυτή η ομάδα αξίζει να παίζει μπροστά σε γεμάτες κερκίδες και θα προσπαθήσει αύριο στις 20:00 να το αποδείξει άλλη μια φορά! Ακόμα κι αν δεν το καταφέρει, με όσα έχει πετύχει, έχει ήδη κερδίσει το δικαίωμα για χειροκρότημα. Όλοι Ελευθερία λοιπόν, στο πλευρό των λεβεντών του φιλέ!